Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Özel yasa ve yönetmelikle esirgeme şeşna kurallara tam olarak akort peylemek hem maddi hem de tinsel açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında alakalı kurumlar aracılığıyla denetimler bünyelır. Yangın merdivenleri;

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda içeriden hariçarı sahih deprem lafız konusu evetğu muhtevain, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve söz konusu harekete destur vermesi gerekir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Her yangın merdiveninin her iki yerında korkuluk, hızmaşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve işaretler kullanılır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Gücvenliğiniz bağırsakin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler emektar apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın amelî standartlara ve yönetmeliklere yarar Yangın Çıkış Kapısı olup olmadığını tespit etmek muhtevain kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince bileğfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin kenarı nöbet, yangın bapları umumiyetle özel istila ve kapı menteşeleri kabil sair yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen deruneriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Birgeniş şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve can güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Report this wiki page